/#KOCHU, ko-chuu, 壺中; Edo period architectural concept. Translates as “in the jar”, refers to the Japanese tradition of constructing small, enclosed physical spaces, wich create the impression of a separate universe./

These scenographic interventions take the shape of modular structures assembled into an ecology of forms. Every edition, the design is based on the precedents of the previous scenography. The remainder of previous scenographic iterations, among cut-up and refurbished elements, form the basis of designing new shapes informed by the specificities of the venue and the needs of the users. Measurement, proportion, material and color are therefore recurrent in creating a context-responsive scenography, holding mid-way between architecture, sculpture and furniture.

The modules were designed as prosthesis onto the existing architecture. They displayed the multitude of interdisciplinary projects while hovering above the ground they evoked an calm and subdued atmosphere. A central bench was implemented as a central square where lectures, readings, classes, symposia were held related to the research and where students were asked to show the performances they developed in the framework of the research project. During opening hours of the exhibit podcasts and interactive programs could be consulted on the bench during the course of the exhibition.